Secretaresse op advocatenkantoor, vestiging Utrecht

Secretaresse op advocatenkantoor, vestiging Utrecht

Juridisch secretaresse  |  secretaresse  |  Utrecht

Advocatuur  |  Juridisch secretaresse  |  secretaresse  |  Utrecht

Secretaresse  |  Utrecht

Van Diepen Van der Kroef Advocaten breidt uit. Voor onze vestiging in Utrecht zijn wij op zoek naar een secretaresse voor een dienstverband voor de lange termijn, voor 28-40 uur per week.

Wil je graag de uitdaging aangaan om bij een leuk kantoor te werken en alles over het vak te leren? Lijkt het je leuk om in een hecht team van drie secretaresses te werken en ook zelfstandig veel verantwoordelijkheden te krijgen? Misschien ben jij dan de nieuwe collega die wij zoeken voor de functie van secretaresse bij het team van Van Diepen Van der Kroef Advocaten in Utrecht.

Waarom werken bij Van Diepen Van der Kroef Advocaten?

Het werk als secretaresse op een advocatenkantoor is een vak apart. Geen zaak en geen dag zijn hetzelfde. Daarom is het werk als secretaresse op ons kantoor juist zo leuk (vinden wij). Secretaresses en advocaten werken samen. Als secretaresse heb je het overzicht en weet je wat er speelt in dossiers en bij cliënten. Je bent nooit met maar één cliënt en dossier bezig en houd je daarnaast ook nog bezig met de kantoororganisatie. We organiseren bijvoorbeeld seminars en een golf-dag voor onze relaties en kunnen jouw hulp daarbij goed gebruiken. De functie biedt ook veel vrijheid voor eigen inbreng en initiatieven. Heb jij een goed idee voor ons kantoor? Dat horen we graag en juichen we toe.

Wat bieden wij jou:

  • Salarisindicatie: € 2.700 – 4.000 bruto per maand op fulltime basis, afhankelijk van leeftijd en ervaring.
  • Een mooi arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een netto telefoonvergoeding, reiskostenvergoeding, deelname aan onze collectieve pensioenregeling en gratis lunch.
  • Een open, prettige werkomgeving en een platte organisatie, waarin een goed evenwicht wordt bereikt tussen hard werken en gezelligheid (in allerlei vormen: van dagelijks gezamenlijk een broodje eten tot borrels/diners, sportieve activiteiten, kantooruitjes en wintersport voor wie dat wil).
  • Een werkplek in hartje Utrecht aan het centraal station.


Wie zijn wij?

Wij zijn Van Diepen Van der Kroef. We behandelen de complexe zaken die je bij een groot kantoor mag verwachten, maar houden het graag persoonlijk. Dat betekent veel contact met cliënten en nauw samenwerken met je collega’s, voor zakelijke cliënten in Nederland, maar ook daarbuiten.
Bij ons werken ongeveer 115 mensen, waarvan 75 advocaten, verdeeld over 4 vestigingen, gespecialiseerd in allerlei rechtsgebieden. Jij komt te werken op de vestiging in Utrecht, waar 20-25 personen werken.

Hoe ziet een dag werken bij Van Diepen Van der Kroef eruit?

Geen zaak is hetzelfde. Dat maakt dat ook geen dag hetzelfde is.

Je begint de dag vaak met het doorwerken van de mailboxen. Maar het kan ook zijn dat je direct aan de slag moet om een stuk met spoed bij de rechtbank te krijgen. Je bereidt stukken voor, plant besprekingen in, bewaakt termijnen en brengt deadlines onder de aandacht bij de advocaten. Je verstuurt de uitnodiging voor een seminar en registreert de aanmeldingen. Je ontvangt cliënten en zorgt dat ze koffie krijgen. Je maakt nieuwe dossiers aan, controleert of alle benodigde informatie is vastgelegd en werkt de papieren en digitale dossiers regelmatig bij. Je doet de (online) kantoorbestellingen, zorgt dat de voorraad op peil blijft en zet de lunch klaar. Je belt en mailt zelfstandig met cliënten, advocaten, de rechtbank en andere partijen met wie wij samenwerken. Je redigeert (proces)stukken, controleert deze op typefouten en opmaak en maakt de stukken verzendklaar.

Je overlegt met je collega’s, springt bij waar nodig of vraagt juist hulp.

Jij bent een ambitieuze (aanstaande óf ervaren) secretaresse die:

  • minimaal een aantal jaar ervaring heeft in een kantoorfunctie;
  • het leuk vindt om veel verschillende werkzaamheden te verrichten;
  • het Nederlands uitstekend beheerst in woord en geschrift;
  • MS Office goed in de vingers heeft;
  • klantvriendelijk, servicegericht en een teamspeler is.

Informatie en sollicitatie

Voor specifieke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Femke Jansen via [email protected] of 030 – 236 46 00. Solliciteren kan via het onderstaande formulier of door een e-mail met je CV en een toelichting op je sollicitatie te mailen naar [email protected].

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer voor deze functie

Andere vacatures

Sekretärin (m/w) in Teilzeit für unsere deutsche Abteilung in Amsterdam gesucht

Amsterdamdeutsche abteilungSekretariat

Unsere deutsche Abteilung mit insgesamt sieben deutschen und niederländischen Anwälten ist seit 25 Jahren ein fester Begriff im deutsch-niederländischen Rechtsverkehr, und berät sowohl niederländische als auch deutsche Mandanten.

Bekijk vacature  →

Advocaat stagiair(e) ondernemings- en contractenrecht vestiging Alkmaar

advocaat-stagiaireAlkmaarContractenrecht

Bij Van Diepen Van der Kroef Advocaten in Alkmaar zijn wij ter versterking van ons team op zoek naar een ambitieuze advocaat-stagiair(e) contractenrecht.
Werken bij een kantoor dat door haar cliënten wordt gewaardeerd om haar ondernemende instelling, het doorlopen van de beroepsopleiding voor de advocatuur en opleiding tot advocaat en een kantoor waar aandacht is voor opleiding en kwaliteit, maar ook constructieve en pragmatische oplossingen.

Bekijk vacature  →

(Beginnend) advocaat-medewerker vastgoedrecht vestiging Alkmaar

advocaat-medewerkerAlkmaarBouwrecht

Een passie voor vastgoed of de bouw? Kom bij ons werken!

Bij Van Diepen Van der Kroef Advocaten in Alkmaar zijn wij ter versterking van ons team op zoek naar een ambitieuze advocaat-medewerker vastgoedrecht.

Als advocaat-medewerker vastgoedrecht werk je samen met de vastgoedrecht specialisten in Alkmaar en Hoorn. Daarnaast wordt je verantwoordelijk voor eigen dossiers die je zelfstandig zal gaan behandelen.

Bekijk vacature  →

“Ik wilde een ander soort zaken doen”

Michaël Dol

“Hup met je voeten in de klei”

Wouter Ursem

“Je moet gewoon willen en dan gaan”

Sabine Jansen