Secretaresse op advocatenkantoor, vestiging Amsterdam

Secretaresse op advocatenkantoor, vestiging Amsterdam

Amsterdam  |  Juridisch secretaresse  |  secretaresse

secretaresse  |  Amsterdam

Van Diepen Van der Kroef Advocaten breidt uit. Voor onze vestiging in Amsterdam zijn wij daarom op zoek naar een secretaresse voor een dienstverband voor de lange termijn. Bij voorkeur gedurende 32 tot 40 uur per week.

Wil jij graag de uitdaging aangaan om bij een leuk kantoor te werken en  alles over het vak te leren? Ben jij stressbestendig, weet je prioriteiten te stellen en heb je oog voor detail? Werk jij goed zelfstandig én graag in een hecht team? Belangrijk is dat je beschikt over een gezonde dosis verstand en relativeringsvermogen en dat je daarnaast enthousiast en gedreven bent.
Misschien ben jij dan de nieuwe collega die wij zoeken voor de functie van juridisch secretaresse bij het team van Van Diepen Van der Kroef Advocaten in Amsterdam.

Waarom werken bij Van Diepen Van der Kroef Advocaten?

Het werk als secretaresse op een advocatenkantoor is een vak apart. Bij Van Diepen Van der Kroef werk je als secretaresse samen met diverse advocaten. Je hebt het overzicht en weet wat er speelt. Samen met je collega’s op het secretariaat ondersteun je de praktijkvoering en voer je diverse secretariële werkzaamheden uit. Je bent nooit met maar één client en met maar één dossier bezig. Door jouw betrokkenheid kun je het overzicht bewaken en de juiste prioriteiten stellen. De functie geeft jou ook de vrijheid voor eigen inbreng en initiatieven.

Wat bieden wij jou:

  • Een marktconform salaris (mede afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt) en een goed arbeidsvoorwaardenpakket.
  • Een open werkomgeving binnen een hecht team waarin een goed evenwicht bestaat  tussen hard werken en gezelligheid (in allerlei vormen: van dagelijks gezamenlijk een broodje eten tot borrels/diners en kantooruitjes).
  • Een werkplek in Amsterdam Zuid nabij  gezellige winkelstraten en niet ver van de rechtbank.

Wie zijn wij?

Wij zijn Van Diepen Van der Kroef. Onze advocaten staan bekend om hun scherpe blik en directe aanpak. Wij zetten complexe zaken helder uiteen en zorgen dat cliënten precies weten waar ze aan toe zijn.
Met ongeveer 70 specialisten, verdeeld over vier (4) vestigingen in de Randstad, gespecialiseerd in allerlei rechtsgebieden, vormen wij het grootste onafhankelijke advocatenkantoor van Nederland. Daar zijn we trots op. Samen hebben we een bulk aan kennis en ervaring en weten we precies wat er nodig is in het belang van onze cliënten. Zowel binnen als buiten de grenzen van ons land.

Hoe ziet een dag werken bij Van Diepen Van der Kroef eruit?

Geen zaak is hetzelfde. Dat maakt dat ook geen dag hetzelfde is en daarom is het werken bij ons kantoor juist zo leuk.

Je begint de dag vaak met het doorwerken van de mailboxen. Maar het kan ook zo zijn dat je direct aan de slag moet om een stuk met spoed bij de rechtbank in te dienen.
Je bereidt stukken voor, hebt contact met cliënten, plant besprekingen in, werkt de papieren en digitale dossiers bij en brengt deadlines onder de aandacht bij de advocaten.
Je overlegt met je collega’s, springt bij waar nodig of vraagt juist hulp. Je controleert of een cliënt heeft gereageerd op een concept, rappelleert de advocaat van de wederpartij.
Je maakt nieuwe zaken aan en controleert of alle benodigde informatie op relatie- en dossierniveau is vastgelegd.
Je redigeert (proces)stukken, controleert deze op typefouten en opmaak en maakt de stukken verzendklaar. Je verzorgt zelfstandig de daarbij behorende brieven/e-mails en bewaakt de termijnen.

Jij bent een ambitieuze secretaresse die:

  • bij voorkeur ervaring heeft, doch niet-ervaren kandidaten nodigen we natuurlijk ook graag uit om te solliciteren;
  • het Nederlands uitstekend beheerst in woord en geschrift;
  • een goede beheersing van de Engelse taal is tevens een pré;
  • MS Office goed in de vingers heeft;
  • klantvriendelijk en servicegericht is;
  • niet bang is voor nieuwe uitdagingen;
  • als teamspeler succesvol is voor de cliënt én op kantoor.

Herken jij jezelf in het omschreven profiel, spreken de werkzaamheden jou aan en kijk je er naar uit om bij ons kantoor aan de slag te gaan? Stuur dan je CV en motivatiebrief, bij voorkeur per e-mail, naar:

Van Diepen Van der Kroef Advocaten
T.a.v. Saskia Hoekstra / Willie Uriot
Dijsselhofplantsoen 16
1077 BL  Amsterdam
Per e-mail: [email protected] / [email protected]

Solliciteer voor deze functie

Andere vacatures

Disclaimer

Op deze website en in de door haar verzonden elektronische nieuwsbrieven biedt Van Diepen Van der Kroef informatie aan over de door haar aangeboden diensten. Bij elk gebruik van deze website, de nieuwsbrieven en de daarin geboden informatie gelden de …

Bekijk vacature  →

Privacy policy

De Maatschap Van Diepen Van der Kroef Advocaten is een verwerkingsverantwoordelijke in de zin van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Persoonsgegevens bestaan uit alle informatie over een levende geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon (de betrokkene). Voor Van Diepen Van der Kroef is een zorgvuldige omgang …

Bekijk vacature  →

Bedankt voor uw sollicitatie

Bedankt voor uw sollicitatie   Bedankt voor uw sollicitatie Van Diepen Van der Kroef Advocaten   Naar de homepagina Lees verhaal Lees verhaal Lees verhaal

Bekijk vacature  →

“Ik wilde een ander soort zaken doen”

Michaël Dol

“Hup met je voeten in de klei”

Wouter Ursem

“Je moet gewoon willen en dan gaan”

Sabine Jansen